Meidän ensimmäinen collaboraatio-olut on valmistunut. F**k yeah!!! The Lizard 5,5% NEIPA.
Työntäyteinen alkutalvi saa kruunun tämän oluen lanseerauksen myötä. Jo varhain vuosi sitten kun kerroimme panimomme brändistä ensimmäisen kerran ,saimme noin suunnilleen heti viestejä teiltä, milloin valikoimaan tulee Lizard ja Spock, RPS-pelin kaksi Rillit Huurussa tv-sarjan käsikirjoittajien tuomaa lisäystä.

Siinä vaiheessa mietimmekin jo, että nämä on ehdottomasti jossain vaiheessa tuotava myös maisteltavaksenne ja että haluamme säästää ne tehtäväksi yhteistyössä eri panimoiden kanssa. The Lizard’in kanssa yhteistyöpanimon löytyminen oli sekä helppoa että luontevaa. Kuka muu muka tietäisi Liskon sielunmaisemasta niin paljon kuin Fat Lizard Brewing Co. Espoosta. Heidän kanssaan olemme olleetkin tekemisissä enemmän kuin muiden kotimaisten pienpanimojen, niin partnereina Tampereen Taproom Unitedissa, kuin yhteisen Kööpenhaminan Taptakoverin osalta.

Olemme viihtyneet toistemme seurassa ja se maistuu myös pullon sisällössä. Oluttyyppin suhteen ei ollut kahta sanaa. Molemmat halusivat ehdottomasti tehdä Neipan. New England India pale alen. Samean, hedelmäisen, mutta sopivalla humalapotkulla. Neipamme on todella maukas ja miten sen nyt kuvailisi… helposti juotava. Eli dokabiliteetti siinä on ehdottomasti kunnossa.

The Lizard on valmistettu Indiepanimo-hengessä juhlistamaan 3-vuotiaan Fat Lizard Brewing Companyn synttäreitä sekä tuomaan peliimme uuden pelurin. Saatavana valikoiduista ravintoloista sekä päivittäistavarakaupoista ympäri maan hyvin pian.

Enjoy ja Kippis